Biztonságtechnika

Térkövezés

Kertépítés

Villanyszerelés

Lakásfelújítás

Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai megoldások, okosotthon megvalósítás.Gondolt már arra, hogy a mobilján kapcsolja otthona fűtését, öntöző rendszerét, vagy akár nyithatja a garázst, vagy a kaput, redőnyöket tudja kezelni? A megoldás létezik. Megfigyelné otthonát miközben ön nyaralni van? Modern mobilon nézhető kamera rendszer ezt is lehetővé teszi.

Térkövezés

Mi is a Térkő? Ez egy beton termék, amely különböző méretben, szinben, formában kapható kő, amely összképben rendkívül kiemeli a kert közlekedési útvonalait.Tisztántartása egyszerű, gyors.

Kertépítés

Egy zöld terület, vagy kiemelt ágyás szép, mindemellett nyugtató hatással bír.Gondolt már arra, hogy a locsolással töltött időt másra is tudja fordítani? megoldást nyújtunk, hogy önnek ne kelljen időt fordítani kertje öntözésére.Ezt akár mobiljáról is vezérelheti.

Lakásfelújítás

Mit is foglal magába szolgáltatásunk? Teljes belő renovációt.Legyen az fal kiszedés, építés, villanyszerelés, bővítés, gipszkartonozás, festés, burkolás, ipari padló készítés, parkettázás, szőnyegezés, víz szerelés, nyílászáró csere,zuhanyzó építés, vagy amit csak elképzel.

Like-olj minket a facebookon is


This will close in 10 seconds